Hur ska man Vinna på Betting? – Tips för Ökad Vinstchans

Att vinna när det kommer till betting är verkligen mycket utmanande. Med standardpriser på -110/-110 på de flesta spel, har huset en fördel på över 4 % på de flesta spel. Det är mycket svårt att övervinna, särskilt eftersom många spelare kämpar för att vinna mer än till och med 50 % av sina val. För att övervinna den fördelen måste du vinna med nästan 53 % klipp och den här guiden förklarar hur du uppnår en så imponerande vinstfrekvens.

Jaga bonusar

Du bör alltid jaga bonusar. Bra bettingsajter erbjuder ofta en ”första insättningsbonus” eller en omladdningsbonus för spelare som gör insättningar. Detta kan vara en guldgruva när det spelas på rätt sätt.

Det är bra att alltid försöka maxa bonusen medan den är tillgänglig. Så om en sajt erbjuder en omladdningsbonus på 20 % upp till en insättning på 20000, är ​​det i ditt bästa intresse att sätta in hela beloppet och dra nytta av bonusen på 4000. Att registrera sig för en ny sajt bara för att få bonusen är ofta också ett bra val.

Leta online efter bettingasjter, prata med dina vänner och sök forum för att hitta de bästa tillgängliga bonusarna. Var särskilt uppmärksam på speciella bonusar under hektiska tider som EM-slutspelet eller stora bettingevenemang på fotboll som världscupen eller till och med Champions League-finalerna, eftersom bettingsajterna kommer att vara mycket konkurrenskraftiga och tävla om dig som kund.

Den bästa strategin inom sportspel

Om du bestämmer dig för att satsa professionellt är den första frågan som uppstår den rätta bettingstrategin. Det finns dock inget absolut svar på denna fråga, eftersom det som är en bra strategi för en spelar kanske inte passar den andra.

Många sportspelare är starkt fokuserade på en viss typ av vad. Fokus för spelarna ligger då mest på ett visst utfall av spelet som de aktivt letar efter. Detta kan till exempel vara:

 • En över eller under satsning
 • Över eller under satsningar per lag
 • Handicapsegrar, det vill säga segrar med en skillnad på flera mål
 • Låga vinstodds
 • Halvtidsspel
 • Tidiga eller sena mål

Detta är ett mycket förenklat fokus, eftersom storleken på insatsen eller generellt sett hanteringen av insatser och hur ofta vad spelas spelar också en viktig roll inom strategier.

Innan du börjar satsa enligt en viss bettingstrategi är det viktigt att påtvinga dig själv en mycket exakt bankrullehantering och att hålla dig till dem konsekvent. Detta är absolut den viktigaste faktorn för att fatta beslutet att satsa konsekvent.

Det liknar att gå ner i vikt: det sägs alltid att cirka 30 % beror på fysisk aktivitet och 70 % på rätt kost. Så man kan säga att bra budgethantering är den ”rätta dieten för betting”.

Först när du har byggt upp ett budgethanteringssystem som fungerar för dig kan du börja testa de många fyndiga bettingstrategierna.

Du kommer till exempel att hitta detaljerad information om Fibonaccis bettingsystem, specialiserad strategi i en liga, systematisk betting på 1X, strategier på hemunderläge eller betting på sena mål. Om du är intresserad av dessa ämnen kan du nu läsa vidare och ta reda på allt om de mest populära bettingstrategierna.

Tidig utbetalning i sportspel

Har du någonsin ångrat att du placerade en viss insats och önskat att du på något sätt kunde dra tillbaka den? Eller kanske du tvivlade på om laget du stöttade verkligen kunde hålla ledningen? Om ditt svar på någon av frågorna är ja, kommer du att älska alternativet för tidigt uttag. Dessa egenskaper ger spekulanten mer kontroll över de insatser som redan lagts och kan i slutändan göra stor skillnad i den totala bankrullen om du satsar dina kort korrekt. Den tidiga utbetalningen kallas ofta för utbetalningen av de flesta sportspelsajter.

Vad är alternativet för tidigt uttag?

Alternativet för tidiga uttag gör att du kan dra tillbaka din insats tidigt, innan de har avgjorts. Så du kan antingen göra en vinst eller få tillbaka en del av din insats, beroende på ditt val vid den tidpunkten. Funktionen är tillgänglig så snart du har placerat din insats före match eller i spelet och utbetalningsbeloppet kommer att variera baserat på händelserna som äger rum i spelet.

Uttagsfunktionen är tillgänglig för individuella satsningar och ackumulatorspel, men observera att den inte gäller alla satsningstyper, såsom resultatet (1×2) och vissa andra populära marknader. Spekulanter kan dra nytta av det spännande alternativet när de satsar på fotboll, tennis, basket, cricket, baseball och till och med hästkapplöpning – på både dator och mobil.

När ska man göra en tidig utbetalning

Om laget eller spelaren du stöttar är i en vinnande position men leds ut av motståndaren, bör du definitivt göra en utbetalning och säkra lämplig vinst istället för att se din potentiella vinst och insats försvinna i tomma intet. Din prognos visar sig vara korrekt och dina val tappar ledningen.

Alternativt kan möjligheten att betala ut också användas för att begränsa förlusterna, vilket kan vara en mycket bra strategi på lång sikt.

Om ditt val inte vinner för tillfället, och det inte verkar som att saker och ting kommer att vända, är det klokt att dra tillbaka tidigt, så att du kan vara säker på att du får tillbaka en del av din insättning. Detta kanske inte verkar vara en populär strategi, men det kan definitivt hjälpa spekulanter att hålla sig flytande under längre perioder.

Spela live på över 1,5 mål

Med denna bettingstrategi satsar du på livespel på satsningstypen ”Över 1,5 mål”.

Livespel på ”över 1,5 mål” är en mycket lukrativ bettingstrategi. Denna satsning har en intressant fördel på grund av utvecklingen av oddsen. Först och främst bör du göra samma sak som med vanliga över/underspel. Hitta ett spel där du förväntar dig över 2,5. Använd endast denna vadslagningsstrategi för spel där du förväntar dig detta.

Före spelet kommer oddsen på över 1,5 att vara väldigt låga. I vissa fall är det inte högre än 1,20. Men medan spelet pågår och målen saknas, ökar denna takt nästan varje minut och blir mer och mer lukrativ. Nu måste du ha tålamod. Helst – som med alla spel – bör du se matchen live samtidigt för att få största möjliga fördel.

Vänta nu tills vadet har odds mellan 1,50 och 2,00. Ju högre desto bättre, men självklart är timingen viktig. Om ett mål görs är vadet över innan det ens har börjat och du måste hitta ett nytt spel. Denna strategi fungerar bara om det är 0-0 tillräckligt länge.

Vanligtvis måste du vänta till den 35:e till 55:e minuten så att oddsen på över 1,5 är rättvisa. Vi rekommenderar dock att du fortfarande satsar under första halvlek – det är viktigt att oddsen är 1,50 eller högre.

Du analyserade spelet innan avspark och förväntade dig över 2,5. Om du inte har helt fel kommer mål fortfarande att göras här. Och vi väntar med spänning på det första målet så fort vadet är spelat.

Om ett mål görs ganska tidigt efter ditt spel så har du – åtminstone hos de flesta bettingsajter som tillåter detta – en lönsam exit-strategi: Oddsen för över 1,5 kommer givetvis att rassla av efter det första målet. Nu kan du få insatsen utbetald via cashout, du kan praktiskt taget ”sälja” den. Du kommer definitivt att komma ut på plus.

Det mer riskfyllda alternativet är att vänta på det andra målet och vinna vadet ändå. Här är det såklart att rekommendera att se matchen live. Om det finns ett mål i luften kan du fortfarande vänta och låta insatsen stå. Om spelet är en spänd affär kan det vara bättre att sälja insatsen.

Hemmavinst eller oavgjort bettingstrategi

Du behöver inte ens välja och analysera spel som innehåller absoluta extremer och uppenbara klassskillnader med denna strategi.

Så du behöver inte nödvändigtvis satsa mot Barcelona, ​​Bayern eller Juventus som bortalag. Här skulle vi förmodligen gå bort från värdesatsningarna. Även om vi väljer lag som inte är stora outsiders, men som ändå är outsiders enligt oddsen, hittar vi högintressanta odds mellan 1,60 och 2,50.

Som med alla satsningar är det viktigt att analysera i förväg och inte blint gå för något lag. Du bör självklart ta hänsyn till statistik, förhandsinformation om skador och avstängningar samt lagens nuvarande form.

Hemmafördelen bör inte underskattas eftersom det medför ytterligare en liten fördel för hemmalaget. Speciellt när respektive favorit nyligen har visat sig skakig mot ”mindre” kan du definitivt hitta värde i ett sådant outsiderspel med dubbla chanser.

All-in med odds på 1,20 strategi

Denna bettingstrategi innebär att vinna många satsningar efter varandra och att alltid använda det maximala ger möjligheten att tjäna anständiga pengar. Men det är också klart att alla pengar är borta om du förlorar ett vad. Men om du lyckas vinna 30, 35, kanske till och med 40 gånger i rad, får du stora pengar!

All-in på odds 1,20 – bettingstrategi

Vi använder odds runt 1,20 för detta – helst bör du leta efter vad du spelar live. Precis som med strategin att satsa över 1,5 mål i vad som uppskattas vara typiska ”över”-spel, kan du vänta här tills oddsen har nått önskad nivå. Insatsen över 0,5 är idealisk här – det vill säga satsningen på att spelet inte kommer att sluta 0-0.

Vanligtvis, efter mållösa 30 minuter, får man en odds på 1,20 – beroende på match kan detta givetvis vara lägre, men ibland ännu högre. Naturligtvis är det en smaksak med vilken typ av satsning du vill tjäna pengar på din satsningssekvens, eller money race’ som det också kallas.

Det är viktigt att du alltid spelar ungefär samma odds. Detta är förvisso ett tålamodsprov och inte speciellt spektakulärt till en början, men det finns inget exakt mål och du kan när som helst sluta och få dina vinster utbetalda.

Till exempel, om du startar en sådan serie satsningar med en insats på 100 , är det allt du kan förlora. Så du hittar nu ett spel med odds 1.20, vinner det och spelar omedelbart de 120 du vann igen på odds som ligger runt detta belopp.

Vinsterna kommer bara att bli märkbara mycket långsamt, men kommer att öka kraftigt med tiden, för givetvis växer insatsen högre och högre.

1-3-2-6-systemet

1-3-2-6-systemet liknar ett annat bettingsystem med positiv progression som kallas Paroli. Båda involverar ökade insatser efter en vinst, och båda involverar en cykel av vad som slutar vid en fast punkt. Den enda verkliga skillnaden är den faktiska satsningssekvensen.

Det finns inte många system som är lättare att förstå än 1-3-2-6 och dess enkelhet är väldigt tilltalande för många spelare. Det finns också ett antal andra fördelar som bidrar till dess popularitet.

Naturligtvis, som i alla bettingsystem, finns det också nackdelar. Vi utforskar de positiva och negativa aspekterna av 1-3-2-6 nedan, tillsammans med detaljerna och hur den används.

Användning av 1-3-2-6-systemet

Liksom många bettingsystem var 1-3-2-6 designad för satsningar som betalar ut en jämn summa, som de röd-svarta satsningarna i roulette. Faktum är att det används flitigt på roulettebordet och i andra casinospel som baccarat, tärningsspel och blackjack. I grund och botten spelar det ingen roll vad du använder den till, förutsatt att du spelar med jämna summor.

Som nämnts tidigare är detta ett mycket enkelt system. Allt du behöver göra är att justera dina insatser baserat på några enkla regler. Först och främst måste du bestämma hur hög din insats ska vara. Som en guide, när du väl har ställt in det belopp du är villig att förlora på en session, bör din insats vara cirka 2% till 5% av det.

Till exempel, om du vill spela med totalt 5000, skulle 100 vara ett rimligt belopp. En insats är det belopp du satsar på det första spelet i sekvensen. Efter varje förlorad satsning avslutas sekvensen och du startar en ny – och återigen sätter du in en satsning.

Om du vinner en satsning justerar du din insats enligt sekvensen 1-3-2-6. Så om du vinner ditt första spel, nästa gång du ökar din insats till 300 (tre insatsenheter). Om du vinner detta också kommer du att placera 200 på ditt nästa spel. Om du vinner detta också, nästa gång du satsar 600. Och redan har vi 1-3-2-6-sekvensen.

Om du vinner den fjärde insatsen i följd är sekvensen klar och du börjar om från början. Glöm inte, så fort du förlorar kommer din insats också att återställas till en insatsenhet.

Det är i grunden vad 1-3-2-6 bettingsystemet handlar om. Så länge du håller den enkla uppsättningen regler i åtanke, bör du inte ha några problem med att använda det här systemet framgångsrikt.

Möjliga utfall av 1-3-2-6

Eftersom detta system bara är en kort cykel finns det få möjliga utfall. Dessa är följande:

 • Förlust av det första spelet (total förlust av en insatsenhet)
 • Första satsningen vunnen, andra satsningen förlorad (total förlust av två satsningsenheter)
 • Första två satsningar vunna, tredje satsning förlorade (total vinst av två satsningsenheter)
 • Vann de tre första satsningarna, förlorade den fjärde satsningen (breakeven)
 • Vinn alla fyra satsningarna (total vinst på 12 enheter)

Så, som du kan se, innebär endast två av de möjliga resultaten av en cykel förlust. En förlust kommer endast att inträffa om det första eller andra spelet är förlorat. Så varje gång du vinner de två första satsningarna kan du inte förlora igen i samma cykel.

Fibonacci betting system

Fibonaccis bettingsystem är en av många bettingstrategier som finns tillgängliga idag. Här förklarar vi vad det handlar om.

Fibonacci-sekvensspel är utan tvekan ett kontroversiellt koncept. Men det finns definitivt sportspelare som kunde nå stora framgångar med det. Denna strategi medför vissa risker, men med den nödvändiga tur och rätt näsa kan du bli framgångsrik när du använder denna strategi.

Grundkonceptet med vadslagning enligt Fibonacci-sekvensen är enkel: satsa på oavgjort. Om du förlorar, satsa bara på nästa oavgjort enligt en viss nyckel och börja öka din insats.

Det är viktigt att oddsen för oavgjort är över 2,62 (närmare bestämt: 2,618); lyckligtvis för dem som vill använda denna strategi, finns det många oavgjorda satsningar för detta lägsta odds. Ju högre kurs, desto bättre.

Om du förlorar satsar du helt enkelt nästa oavgjort efter en Fibonacci-sekvens. Det är en talföljd där summan av två på varandra följande tal resulterar i nästa tal, vilket gör Fibonacci-sekvensen till en oändlig följd av naturliga tal.

Så om du börjar satsa med 10 på den första dragningen med odds> 2,62 och förlorar, så nästa gång satsar du 10 igen, sedan 20, sedan 30, sedan 50, sedan 80, sedan 130 och så vidare.

Det är matematiskt förståeligt att varje vinst som du kommer att uppnå med denna satsning kommer att kompensera de tidigare förlusterna och du kommer till och med att göra en nettovinst.

Specialisera dig på en liga

Att vara informerad om de spel du vill satsa på är absolut nödvändigt. Det är ofta svårt att få tillräcklig och bra information, speciellt om du satsar på ett spel där du inte känner lagen tillräckligt bra – eller till och med inte alls!

Det är därför lämpligt att specialisera sig i ett enda land, helst även i en enda liga. I bästa fall bör du välja en liga där det finns många live-TV-spel, spelarna är i stort sett kända och mediebevakningen är omfattande. Om du bestämmer dig för att bara satsa på spel i den estniska ligan så blir det i förlängningen mer ett lotteri än om du är specialiserad på engelska Premier League eller tyska Bundesliga.

Du kommer alltid att satsa bäst när du vet allt om en liga, dess lag och huvudpersoner och följer dem vecka efter vecka. Detta är det enda sättet att säkerställa att du vet allt om utvecklingen inom lagen, skador eller avstängningar och deras konsekvenser. Naturligtvis kan du också specialisera dig på flera länder eller ligor och följa dem alla med samma omsorg, men ju mer specifik och fokuserad du är i din analys, desto bättre.

Relaterade Inlägg