De mest kända varianterna av roulette med olika specialinsatser som Voisins du Zéro och Tiers du Cylindre

Roulette är ett av de mest populära casinospelen runt om i världen. Det har funnits i över 200 år och har lockat spelare med sin spännande atmosfär och möjligheten att vinna stora pengar. En av de mest intressanta aspekterna av roulette är de olika specialinsatserna som spelare kan göra. Dessa insatser ger spelaren möjlighet att satsa på specifika nummer och kombinationer av nummer på roulettehjulet. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på några av de mest kända varianterna av roulette med specifika specialinsatser, som Voisins du Zéro och Tiers du Cylindre.

Voisins du Zéro

Voisins du Zéro är en insats som täcker en stor del av roulettehjulet. Den täcker numren som omger nollan på hjulet, och inkluderar totalt 17 nummer. För att placera en Voisins du Zéro-insats behöver du satsa minst nio marker, eftersom insatsen täcker flera nummer samtidigt. Insatsen är vanligtvis uppdelad på följande sätt: två marker på 0, 2, 3, 25, 26, 28, 29, 32 och 35 respektive.

En av fördelarna med Voisins du Zéro är att den täcker en stor del av hjulet, vilket ökar dina chanser att vinna. Om något av de täckta numren vinner, får du en utbetalning beroende på vilket nummer som träffas. Till exempel, om du satsade två marker på 32 och det numret vann, skulle du få en utbetalning på 35 gånger din insats.

Tiers du Cylindre

Tiers du Cylindre är en annan intressant specialinsats i roulette. Denna insats täcker området på hjulet som ligger mittemot Voisins du Zéro, och inkluderar totalt 12 nummer. Insatsen täcker numren mellan 27 och 33 på hjulet. För att placera en Tiers du Cylindre-insats behöver du satsa minst sex marker, eftersom insatsen täcker flera nummer samtidigt. Insatsen är vanligtvis uppdelad på följande sätt: en marker på 5, 8, 10, 11, 13, 16, 23, 24, 27, 30, 33 och 36.

Tiers du Cylindre är populär bland spelare eftersom den ger en bra täckning av hjulet samtidigt som den ger möjlighet till höga utbetalningar. Om något av de täckta numren vinner, får du en utbetalning beroende på vilket nummer som träffas. Till exempel, om du satsade en marker på 13 och det numret vann, skulle du få en utbetalning på 35 gånger din insats.

Andra specialinsatser

Utöver Voisins du Zéro och Tiers du Cylindre finns det flera andra intressanta specialinsatser i roulette. Här är några av de mest kända:

1. Orphelins
: Denna insats täcker numren som inte täcks av Voisins du Zéro och Tiers du Cylindre. Den inkluderar totalt åtta nummer och kräver minst fem marker för att placera. Insatsen är vanligtvis uppdelad på tre nummer och fem split-insatser.

2. Jeu Zéro
: Denna insats täcker nollan och de sju numren bredvid den på hjulet. Den kräver minst fyra marker för att placera och ger en utbetalning på 35 gånger insatsen om något av de täckta numren vinner.

3. Zero Spiel
: Denna insats täcker nollan och de fyra numren bredvid den på hjulet. Den kräver minst fyra marker för att placera och ger en utbetalning på 35 gånger insatsen om något av de täckta numren vinner.

Det finns också andra specialinsatser i roulette, men Voisins du Zéro, Tiers du Cylindre och de ovan nämnda insatserna är bland de mest kända och populära.

Sammanfattning

Roulette är ett spännande spel som erbjuder många olika sätt att satsa och vinna. Specialinsatserna, som Voisins du Zéro och Tiers du Cylindre, ger spelare möjlighet att satsa på specifika nummer och kombinationer av nummer på hjulet. Genom att förstå hur dessa insatser fungerar kan spelare öka sina chanser att vinna och njuta av en mer varierad spelupplevelse. Ta dig tid att lära dig om de olika specialinsatserna och experimentera med dem nästa gång du spelar roulette.

Vanliga frågor om specialinsatser i roulette

1. Vad är skillnaden mellan Voisins du Zéro och Tiers du Cylindre?
Voisins du Zéro täcker numren som omger nollan på hjulet, medan Tiers du Cylindre täcker numren mellan 27 och 33 på hjulet.

2. Vilka är de mest kända specialinsatserna i roulette?
Voisins du Zéro, Tiers du Cylindre, Orphelins, Jeu Zéro och Zero Spiel är några av de mest kända specialinsatserna i roulette.

3. Hur mycket behöver jag satsa för att placera en specialinsats?
Kraven för specialinsatser varierar, men de flesta kräver att du satsar minst ett visst antal marker.

4. Vilka är utbetalningarna för specialinsatserna?
Utbetalningarna för specialinsatserna varierar beroende på vilka nummer som träffas, men de kan vara så höga som 35 gånger insatsen.

5. Finns det andra intressanta satsningar i roulette?
Ja, det finns många andra intressanta satsningar i roulette, inklusive Split, Street, Corner och Straight Up-insatser.

Relaterade Inlägg